how to create a site for free

Tekintse át szolgáltatásainkat a vizuáltechnikai rendszerek terén

 1. BARCO VEZÉRLŐTERMI MEGOLDÁSOK - A BARCO vezérlőtermi megoldásai igény szerinti mennyiségű különböző inputot képesek kezelni. Akár több száz különféle eszközről megjeleníteni azokat, úgy ahogyan arra szükség van - különféle helyszíneken, különféle kezelőknek. RÉSZLETEK!
 2. DIGITÁLIS VEZÉRLŐTEREM - A TransForm N, a BARCO hálózatba kapcsolt videó fal vezérlő családja egyszerűvé, biztonságossá és megbízhatóvá teszi a kollaborációt és az információ elosztást. RÉSZLETEK!
 3. BARCO ÜZLETI PROJEKTOROK - A BARCO új üzleti projektorainak kiemelkedő teljesítménye, fényereje, bővíthetősége és megbízhatósága megnöveli bemutatóinak minőségét és kategória termékei bizonyosan hosszú távú bemutatópartnerévé lesznek. RÉSZLETEK! 
 4. LED FAL MEGOLDÁSOK / BARCO FLEXIBILIS LED FAL - A LED fal moduláris struktúrája rendkívül kreatív megoldásokat eredményezhet: oszlopok, kapuk, különböző egyedi vizuális megoldások alakíthatóak ki belőle. RÉSZLETEK! 
 5. BARCO CLICK SHARE - Ez a ”One-click wonder” nem csak az előadónak nyújt hatalmas segítséget azzal, hogy másodpercek alatt megjeleníti a prezentációt, hanem a többi jelenlévő számára is lehetőséget nyújt, hogy aktívabban részt vegyenek az értekezleten. A végeredmény egy hatékonyabb megbeszélés és jobb döntéshozatal. RÉSZLETEK! 
 6. LED TV - A LED technológia utóbbi években végbemenő rohamos fejlődésének köszönhetően megszületett az úgynevezett LED TV kijelző, amely azon túl, hogy új generációt képvisel a LED kijelzők piacán, egyediségével és unikális paramétereivel magasan kiemelkedik a LED kijelzők sorából. RÉSZLETEK! 
 7. AUDIO ÉS FÉNYTECHNIKA - Professzionális audio megoldások, Fénytechnikai megoldások, Kommunikációs akadálymentesítés. RÉSZLETEK! 
 8. INTERAKTÍV TÁBLÁK ÉS KIJELZŐK - A SMART 1991 óta gyárt interaktív táblákat és fejleszti a SMART Notebook szoftvert, mely több évtizedes tapasztalatra és innovációra épül, ennek is köszönheti népszerűségét. RÉSZLETEK! 


BARCO - Vezérlőtermi megoldások

A BARCO vezérlőtermi menedzsment szoftvereinek köszönhetően a felhasználó külön vezérelheti az összes displayt. Ezek lehetnek kisebb ügyfélszolgálati monitorok, vagy akár nagyobb videó falak. A kezelők hatékonyan tudnak együttműködni. A vezérlés átengedhető más kezelők számára is, ugyanazt a biztonsági szintet fenntartva. Az emberek azt látják amit szeretnének és akkor amikor szeretnék.

Mobirise

LCD video falak

A BARCO professzionális, magas felbontású LCD kijelzői jelentik a tökéletes megoldást a csempés kialakítású videó falakhoz a kis és közepes méretű vezérlőtermekbe.

Mobirise

Hátsó-vetítésű video falak

Az OverView M és a piacon egyedülálló OverView O szériák alkotják a BARCO LED megvilágítású, hátsó vetítésű videó fal portfólióját. Mind képméret, mind pedig képarányt tekintve – a BARCO videó falai megfelelőek kis-, közepes és nagyméretű vezérlőtermekbe egyaránt.

Mobirise

Video fal vezérlők

A BARCO TransForm videó fal vezérlői lehetővé teszik bármilyen videó, vagy jelforrás képének megjelenítését, bármilyen display konfiguráción egy vállalati környezetben.
Mobirise

Video fal szoftver

A BARCO megbízható, erős és felhasználóbarát alkalmazásokat kínál az Ön vezérlőtermének, videó falának kezeléséhez.


Digitális vezérlőterem

BARCO network / digitális vezérlőtermi megoldások

Kódolás, elosztás és megjelenítés


A hálózatba kapcsolt vizualizáció a legegyszerűbb és a leginkább rugalmas módja az információ elosztására és megjelenítésére különböző képernyőkön. 

Határok nélkül bővíthető


A BARCO hálózati vizualizációs rendszere teljes mértékben moduláris. Egy encoder hozzáadásával egyszerűen lehet extra forrásokat integrálni.

Vezérlés és kollaboráció

Ez a digitális vezérlőtermi megoldás képes kezelni milliónyi különböző inputot, több száz különféle eszközről és megjeleníteni azokat, ahogyan azt Ön kívánja (különféle helyszíneken, különféle operátoroknak).

Információelosztás bárhová

A különféle vizuális információk megoszthatóak egy vezérlőtermen belül, de akár elküldhetőek egy, a világ másik felén lévő megjelenítőhöz is, a BARCO TransForm N termékcsaládjának köszönhetően a kollaboráció még sosem volt ilyen egyszerű.

BARCO ÜZLETI
PROJEKTOROKPresent, Collaborate, Impress


A BARCO új portfóliójával az ÜZLETI projektor fogalma megváltozik. A legfejlettebb vetítési technikákat felvonultató Present, Collaborate és Impress projektorok teljesen megváltoztatják a meetingekről, bemutatókról alkotott eddigi elképzeléseinket. Az üzleti termékeket felvonultató 1- és 3-chip DLP-s projektorokat tartalmazó kategóriák az 5000 lumen fényerejű projektoroktól a 10 000 lumen fényerejű vetítésig, XGA felbontástól egészen WQXGA felbontásig lefedik a felhasználók igényeit.

Led fal megoldások

Megkülönböztetünk kül- és beltéri LED falakat.
A beltéri LED falakat szerkezetük szerint további két csoportra bonthatjuk a beltéri hagyományos és a beltéri dekorációs azaz könnyűszerkezetes LED falra.

Új típusú flexibilis Barco Led falak fix installációra
A kültéri mozgókép megjelenítés, dekoráció és a szinte végtelen kreatív lehetőségekre alapozva mutatta be a Barco cég az R-series névre hallgató LED fal típusát.

A tökéletes flexibilitás mellé párosult ultra vékony szerkezetnek köszönhetően az R-series súlya egyötöde a hagyományos LED falakénak. A LED panel önmagában 3 mm vastag, ehhez még a 27 mm vastag vezérlő rész kapcsolódik, így tartószerkezet nélküli súlya négyzetméterenként kevesebb mint 6 kg, tartószerkezettel kevesebb, mint 20 kg.

BARCO ClickShare

A ClickShare rendszer egy egyszerű gombnyomással megoldást ad a világban milliók által megtapasztalt nehézségekre, amelyek nap mint nap gátat szabnak a hatékony tárgyalótermi munkának. Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi a villámgyors csatlakozást a tárgyalóterem megjelenítőjéhez.

Led TV

Újgenerációs, nagyfelbontású beltéri LED kijelző

Az első szembeötlő újdonság, hogy a LED TV esetében a LED falak egyik legfontosabb jellemzőjét a pixeltávolságot sikerült drasztikusan lecsökkenteni, ami jelen termék esetében akár 1,9 mm-es pixeltávolságot is eredményez. 

Tekintettel arra, hogy elsődlegesen ez az érték határozza meg, hogy a LED kijelzőn megjelenített kép milyen minimális távolságból válik élvezhetővé a nézőközönség számára, (azaz minél kisebb a pixeltávolság, annál kisebb távolságra kell a szemlélődőnek a kijelzőt állnia) a LED TV – a világon egyedülállóan – új távlatokat nyit meg a LED kijelzők alkalmazási területén.


A LED TV-t elsősorban az alábbi felhasználási területeken jelent kiváló választást:

 • Digital Signage alkalmazások (reklám- és hirdetőfelületek akár közösségi tereken, akár üzletek kirakataiban);
 • TV stúdiók háttérdíszlete, megjelenítője;
 • Rendezvények díszlete, prezentációs megjelenítője;
 • Bankok, kereskedelmi központok, irodaházak, konferenciaközpontok,
 • A nagyközönség által látogatott intézmények információs felületei;
 • Múzeumok, kiállítások, bemutatótermek információs és megjelenítő felületei;
 • Control room megoldások;

Pro audio és fénytechnika

Professzionális audio megoldásaink

 - Épület általános célú hangosítása
- Épület vészhangosítása
- Színházterem, koncertterem hangosítása
- Sportlétesítmény hangosítása
- Mobil hangrendszerek
- Konferencia rendszerek
- Szabadtéri rendezvény hangosítása

Fénytechnikai
megoldásaink

 - Színpadi alapvilágítás
- Intelligens fényrendszerek
- Barizol jellegű világítás
- Hatásvilágítás

Kommunikációs akadálymentesítés

- Mobil indukciós akadálymentesítés
- Fixen telepített indukciós akadálymentesítés
- Hangos térkép

Mobirise

Interaktív táblák és kijelzők

A csoportos munka fontossága egyre hangsúlyosabb igényként jelentkezik az oktatási és az üzleti felhasználásban is.

Ennek eredményeképpen jelent meg legújabban a SMART AMP, egy olyan felhő alapú szoftver megoldás, amivel a tanulók és a tanár a mobil eszközeik segítségével csoportos munkára lehetnek képesek. De ide sorolhatók az oktatási és üzleti szférának is szánt SMART KAPP termékcsalád termékei is, melyek szintén új színt visznek a 21. századi digitális csoportos munkába.

Mára megjelentek az oktatásban és az üzleti szférában az interaktív táblák mellett a különböző méretben kapható interaktív kijelzők is.

Cégünk komplett megoldást nyújt mind az oktatási intézmények, mind a vállalati szféra számára az interaktív megoldások terén:

 • hagyományos érintéssel és tollal vezérelhető több érintéses interaktív táblák
 • interaktív tábla rendszerek, SMART, EPSON, SONY mennyezetre szerelhető, SHORT THROW és ULTRA-KÖZELI projektorokkal
 • interaktív kijelzők 32”-84” (82-214cm képátlóig)
 • digitális FLIPCHART táblák (SMART KAPP 42” és 84” képátlóval)
 • SMART Table ST442i interaktív asztal
 • mobil interaktív eszközök
 • interaktív ultra-közeli projektorok (EPSON és SONY)
 • szavazó és feleltető rendszerek

Ha termékeink felkeltették érdeklődését írjon nekünk vagy hívjon minket!