how to build a site

Infrastruktúra megoldások

Tekintse át szolgáltatásainkat az alábbi területeken

Virtualizáció

A virtualizációról elsősorban a költséghatékonyság juthat eszünkbe. Noha ez kétségkívül jelentős szempont lehet, a pénzmegtakarítás csak egyike a virtualizációban rejlő értékeknek.

A virtualizáció hatékony alkalmazásával olyan informatikai rendszer kialakítását teszi lehetővé a vállalatok számára, amelyek a magas fokú költséghatékonyság mellett dinamikus erőforrás kezelés lehetőségével, automatikusan és azonnal alkalmazkodnak a megváltozott üzleti körülményekhez.

Virtualizációs megoldásaink, több éves tapasztalatunk segíti ügyfeleinket az adatközpontoktól a munkaállomásokig terjedő virtualizációs megoldások tervezésében, kivitelezésében.

Storage adattárolás - nagyvállalati informatika

Növelje cége jövedelmezőségét ez Eurodigital által nyújtott Networking és Storage megoldásokkal!

A széles termék- és szolgáltatás portfóliónak köszönhetően az Eurodigital páratlan megoldásokat ajánl az IT szektorban.

A folyamatok egyszerűsítése, a sikerek biztosítása és az adatelérhetőség maximalizálása érdekében az Eurodgital biztosítja a technológiát, knowhow-t és tapasztalatot. A hatékonyságnak, skálázhatóságnak és innovatív licencezésnek köszönhetően a Storage & Networking megoldások fontos szerepet játszhatnak abban, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokat elmozdítsa a stagnálásból az innováció felé.

Az Eurodigital storage olyan megoldásokat kínál, melyek segítenek:
> Javítani a hálózat teljesítményét.
> Csökkenteni a költségeket.
> Flexibilisnek maradni a jövő innovációi felé.
> A nyílt hálózati megoldások segítenek kiépíteni egy alkalmazás-független infrastruktúrát, és leegyszerűsítik az adatkezelést a standard automatizáló eszközökkel és nyílt platformokkal.

A vállalkozása ezen eszközökkel és szakértelemmel csökkentheti a drága mérnöki költségeket, illetve az időt és energiát, melyek a tervezéshez, ellátáshoz és menedzseléshez szükségesek.

Vegye a kezébe a saját hálózatának jövőjét, és hasznosítsa az Eurodigital által kínált Storage stratégiát a nyílt hálózatokhoz,- optimalizálja vállalkozását!

IT rendszer konszolidáció

Cél az informatikai rendszer üzemeltetése költséghatékony módon.

Új beruházásnál, bővítésnél nagyon fontos a megfelelően skálázható rendszer kiépítése,a meglévő rendszerek esetén pedig felmerül a konszolidáció.

Legyen egységes, legyen tervezhetőbb, és mindezek hatására csökkentsük az állandó költségeket. A konszolidáció minden ügyfélnél egyedi, de a cél: az átlátható IT infrastruktúra, a rugalmasság, valamint az optimális erőforrás kihasználása.

Szoftvergazdálkodás - Software Asset Management

A legjobb megoldás egy vállalat informatikai eszközeinek kezelésére.

A szoftvergazdálkodás átláthatóvá, átgondolttá teszi a szoftverekre fordított beruházásokat, segíti a nyilvántartást és rávilágít a gazdaságosságra, a hiányosságokra a vállalaton belül.

A szoftverlicencek vagyoni eszközök amelyek jelentős költséggel járnak, ezért érdemes ezt szemelőt tartva kezelni őket.

IT rendszerintegráció

MS Windows alapú IT rendszerek
Linux/Unix alapú IT rendszerek
Storage integráció (DELL, EMC, NETAPP)
Magas rendelkezésre állás (HA) tervezés és decentralizált rendszerek

Gazdaságos IT üzemeltetés

IT stratégia
IT folyamatirányítás
Hálózat üzemeltetés
Szerver menedzsment
Kliens menedzsment
Incidens menedzsment
Biztonsági incidensek